Heb jij al plannen voor het weekend? In deze rubriek vertellen collega’s uit het Jet-team over hun plannen. Laat je gerust inspireren. Vandaag vertelt Accountmanager Marietje Vanderspikken wat zij op haar weekendplanning heeft staan.

Marietje: “Mijn vrijdagavond start altijd op  dezelfde manier: mijn man maait het gras (is hier wel 3 uur mee bezig) en ik verzorg de ezeltjes en vissen. We eten op vrijdagavond altijd spaghetti en drinken een lekker glas rode (lees: fles) rode wijn. Ik hecht hier veel belang aan omdat we dan echt lekker gezellig praten en de week overlopen. Ik plof meestal rond half 10 in de zetel en lees nog een boek. Ik lees op dit moment: Start with why (Simon Senek) – Maan (zeven zussen – Lucinda Riley).

Zaterdag

07.30 uur: gezellig ontbijten met verse broodjes + ik lees dan alle kranten digitaal (HBvL, Nieuwsblad, De Standaard)

09.00 uur: samen met mijn man loop ik elke zaterdag een toertje langs de Platwijers van 10 – 12 km

11: 00 uur: een bezoekje aan mijn zusje en haar gezin

13:00 uur: frietjes eten

14:00: vertrek voor een weekendje naar de Semois waar we gaan starten met een mooie wandeling van 20 km

Zondag:

8.00 uur: joggen 20 km

10.00 uur: ontbijt

15:00: herfstwandeling met onze 3 ezeltjes

20:00 spa-momentje in eigen badkamer