Collega Tim Primavesi is accountmanager bij Mediahuis. Een sportieve gast, zal je merken. Al geldt dat niet op zondagnamiddag😊. Ontdek hier Tims weekendplannen.

Vrijdagavond: Het weekend rustig inzetten samen met mijn vriendin. Op vrijdag koken we meestal niet. Na een lange werkweek genieten we ervan om een hapje uit te halen om nadien in de zetel te ploffen. Een avondje niets doen.. In het gezelschap van onze lieve poesjes Malou en Chesko, zalig! 🐱🐱

Zaterdagochtend: Op tijd opstaan, lekker ontbijten en naar Beverlo. Hier een kleinere tour fietsen met enkele vrienden op de MTB.

Zaterdagnamiddag: namiddag heb ik een grote tour uitgestippeld om te gaan fietsen. Ik zou graag 100 km fietsen.🚴‍♀️💪 Het is natuurlijk altijd afwachten of de benen meewillen.😀 Mijn vriendin❤️ heeft ondertussen een elektrische fiets, waardoor we sinds kort samen kunnen genieten van de natuur.

 

Zaterdagavond: Zaterdagavond eten we lekker samen. Nadien kruip ik achter mijn pc voor een avondje gamen.🎮 Na een sportieve dag, kan ik ervan genieten om niks meer te doen. Vaak in het gezelschap van Malou.🐱

Zondagochtend: Zondag rustdag? Zeker niet! Op zondag ga ik wel eens fietsen met mijn collega Pieter.🙏 Een leuke knul, maar je moet hem kennen. 😉

 

Zondagnamiddag: zondagen zijn heilig, een rustdag voor iedereen. Daarom voer ik in de namiddag geen huishoudelijke taken meer uit 😊. ‘Dingen die ik nu moet doen, doe ik liever morgen.’ Zo klinkt het bij ons op zondag! Een fijne herfstwandeling🍁🍂 met Jasmine zit er wel in.