Heb jij al plannen voor het weekend? In deze rubriek vertellen collega’s uit het Jet-team over hun plannen. Laat je gerust inspireren. Vandaag vertelt Accountmanager Goele Evens wat zij op haar weekendplanning heeft staan.

Vrijdagavond: weekend goed inzetten met aperitief 🍸en meezingers op de achtergrond🎵. Mediahuis verwent ons met een heerlijke maaltijd van The Culinary Shop. Uitgebreid tafelen dus deze keer, een tête-à-tête met mijn vriend, genieten van lekker eten en een goed glas wijn. 👌De week achter ons laten. Eindigen doen we met een serie op Netflix.

Zaterdag:

Ochtend: rustig wakker worden, ontbijten en de weekendkranten doornemen.

Voormiddag: eigenlijk had ik een afspraak bij kapper, maar die plannen gaan helaas niet door. Daarom wordt het een poetsvoormiddag (geweldige vooruitzichten toch?).🤣

Namiddag: Het wordt zonnig, dus niets heerlijker dan buiten zijn. Ik ga een uurtje golfen 🏒of een ritje maken met de mountainbike. Na het sporten doe ik op Pinterest inspiratie op voor ons nieuwe huis of lees ik Skincare van Caroline Hirons.

Avond: eerst gezond koken en daarna een film, of een gezelschapsspel,… Verder denk ik stiekem ook al na over het zetten van de kerstboom.🎄 Het blijft toch wennen aan de lockdown: normaal zitten onze weekends propvol met activiteiten.

Zondag:

Ochtend: uurtje rustige yoga🙏 en daarna uitgebreid brunchen. Wandeling tot aan mijn ouderlijk huis om buiten en op veilige afstand te aperitieven rond de nieuwe vuurkorf 🔥die papa speciaal heeft aangeschaft.❤️

Namiddag: cadeautjes 🎁afzetten aan de deur voor mijn lieve neefje waarvan ik meter ben.

Avond: even bij mijn schoonouders aan de deur stoppen en eten uithalen -> comfort food op zondagavond👍. Verder wellicht op het gemak lezen in Cécile van Ish Ait Hamou en chillen in de zetel.✔️