Een witte outfit is niet alleen een slimme keuze in de zomer. Ook tijdens de koudere maanden van het jaar kan je tinten wit en beige perfect trendy integreren in je outfit. Toch nog een duwtje in de rug nodig? Wij inspireren graag met enkele modetips.

 

1.Gebreide jurk

Een witte jurk kan perfect in de wintermaanden. Alleen kies je niet voor een zomers bohemien exemplaar met kant en ruches, maar voor een gebreide witte jurk. Maar wat draag je eronder? Een donkere panty zorgt voor te veel contrast. Daarom zijn huidkleurige panty’s een optie. Al kan je nog beter kiezen voor blote benen en bijvoorbeeld (knie)laarzen.

2. Combineer juist.

Een wit basisstuk combineer je in de winter anders dan in de zomer. Deze items passen perfect bij een winters wit basisstuk:

– andere wittinten, zorg wel dat je varieert in verschillende stoffen en tinten.

– lichte kleuren (bijv. lichtgrijs, zandkleur, beige)

– zwart, bruin of andere donkere kleuren

– een felle kleur

– camel

– legergroen

– metallic stoffen

– jeans

3. Een witte broek vraagt een trui

Een lichte broek kan je in de winter heel goed combineren met camelkleurige items. Een coltrui bijvoorbeeld. Veel truien zijn vaak wat oversized en daarom is het bij deze combinatie beter om voor een wat strakkere jeans te kiezen. Wil je combineren met een strak truitje, dan is een wat wijdere broek ook weer een goede optie. Wat je vaak ziet is dat de trui aan de voorzijde in de broek wordt gestopt. EenĀ riem in dezelfde kleur als de trui kan dan een mooie eyecatcher zijn.