Hoera, de natuur floreert stilaan! En dat merken we ook in onze garderobe. Met de intrede van de lente kijken we uit naar weer meer kleur in de kleerkast. Dit jaar zwaaien appeltjesgroen, zonnig geel en zuurstokroze de plak, maar ook multicolor maakt het mooie weer het volgende seizoen.

 

Zonnig geel
Laat de zon in je kast! Geel is één van dé trendkleuren deze lente. De kleur staat voor levenslust, hoop en optimisme. En of we dat nodig hebben na die lange, donkere winter!

Komrads Partizan Yellow
adviesprijs: 95 euro
juttu.be

Zuurstokroze
La vie en rose! Roze is een eeuwige klassieker, dus ook dit jaar mag je weer met een portie hot pink flaneren. Het is ook een van de weinige kleuren die zachtheid én pit combineert.

CKS, adviesprijs: 89,99 euro
cks-fashion.com

Appeltjesgroen
Trendkleur groen was al even aan een opmars bezig, maar schittert nu echt wel aan het modefirmament. En dat is niet zo gek, want groen straalt frisheid en positiviteit uit. Dé ingrediënten van de lente!

Les Jumelles
adviesprijs: 99 euro
lesjumelles.be

Bonte kleurenmix

Deze lente mag het weer knallen in je kleerkast. Een bonte kleurenmengeling brengt meteen de zon in je outfit. Geef toe: om instant vrolijk van te worden, toch?

Mayerline
adviespijs: 229 euro
mayerline.be