Welke celeb bakt er iets van?

Je zou denken dat ze er zelf geen tijd voor hebben, maar ook celebs staan graag eens achter het (bak)fornuis. Maar wie bakt er ook echt iets van?

In ‘Game of Thrones’ strijdt Emilia Clarke (30) dan wel voor haar plekje op de troon, een echte keukenprinses is ze niet. “Zal ik de lancering van mijn kookboek dan maar annuleren”, grapte ze bij deze foto van haar mislukte taartjes.

Geri Halliwell (44) leerde bakken voor een speciale editie van ‘The Great British Bake Off’ voor het goede doel. Sindsdien heeft ze de microbe te pakken en staat ze regelmatig in de keuken.

Justin Timberlake (36) vond het belangrijk dat iedereen wist dat hij die dag verantwoordelijk was voor al het lekkers dat uit de keuken kwam, dus deelde hij deze foto bij zijn lichtroze keukenrobot.

Reese Witherspoon (41), die momenteel te zien is in de HBO-reeks ‘Big Little Lies’, waagde zich aan een receptje van collega-actrice Sarah Michelle Gellar. Haar moeder Betty en zoontje Tennessee zagen, en vooral proefden, dat het goed was.

Nele Coune