Waterijsje van rode vruchen

Nodig voor 8 stuks:

•           150 g frambozen

•           150 g braambessen

•           150 g aardbeien

•           65 g kristalsuiker

•           80 ml water

•           30 ml limoensap

•           enkele blaadjes munt

Bereiding:

Verwarm het water, de suiker en het limoensap in een steelpan tot de suiker is gesmolten.

Laat afkoelen.

Hak de muntblaadjes fijn.

Pureer het fruit samen met de munt en roer er vervolgens het suikerwater bij.

Vul de vormpjes tot 1 cm onder de rand. Steek in elk vormpje een houten stokje en plaats minstens 6 uur in de vriezer

I.s.m. Lekker van bij ons

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."
Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close