De leukste, de liefste, de stoerste, de grappigste… ja, papa’s zijn toch de enige echte helden in ons leven, nietwaar? Daarom leggen we ze binnenkort eens extra in de watten. We verzamelden de leukste Vaderdag-inspiratie, voor elk type wat wils!

Voor de muzikale papa
Altijd en overal muziek beluisteren, van de badkamer (ja, en zelfs de wc) tot in de keuken of de slaapkamer … is dat je papa ten voeten uit? Dan ga je zijn muzikale hart vast een sprongetje laten maken met deze Sonos Roam speaker. Hij is compact, vochtbestendig en produceert het meest zuivere geluid.

 

Sonos Roam, adviesprijs: 179 euro. Meer info via sonos.com

Voor de bourgondische papa
Een echte levensgenieter is het, die papa van jou. Hij proeft met volle teugen van alles wat lekker is, van een drankje, een hapje en een gezellige tuinbarbecue met vrienden tot een fijnproeversetentje op restaurant. Wedden dat je hem blij maakt met een kruidige fles vermouth? (en serveer er een paar van zijn favoriete hapjes bij)

Del Professore Vermouth Rosso
adviesprijs: 25 euro

Voor de ijdele papa
Is jouw papa een tikkeltje ijdel? Niks mis mee! Verwen hem met de producten van System Professional MAN, een lijn die komaf maakt met haar-, hoofdhuid- en verzorgingsproblemen bij mannen.

Meer info via: systemprofessional.com

Onze favoriet: voor een relaxte papa

Deze leuke set van Hugo Boss, te koop bij
Lingerie Mimosa in Sint-Truiden, is het ideale
geschenk voor relaxte papa’s. Je draagt de short
en het shirt als homewear of pyjama.

Meer info: www.lingerie-mimosa.be