Wie zich onzeker voelt over haar buikje, kan met een paar eenvoudige stijlingtips die onzekerheid wegnemen. Lees hier hoe je je buikje verdoezelt.

Tip 1: Kies voor print

Als je een blouse met print draagt, is jouw buikje al meteen minder zichtbaar. Kies vooral voor soepel vallende stoffen.

Tip 2: Draag een broek met hoge taille

Eigenlijk is een broek met hoge taille – buikje of niet- voor iedereen een goede keuze. Naast het feit dat je buikje op deze manier minder aandacht trekt, zorgt een broek met hoge taille ook voor een optische verlenging van je benen en een smallere taille. En geef toe, wie wil dat nu niet?

 

Tip 3: Getailleerde blazer

Een blazer is een basisstuk dat in elke kleerkast thuishoort. Heb je een buikje om te verdoezelen kies dan eerder voor een blazer met taillering. Ook weer niet te strak, maar zeker ook niet te loshangend. Laat de blazer je als het ware omarmen.

Tip 4: Wikkeljurk to the rescue!

Een wikkeljurk doet werkelijk wonderen voor je silhouet. Het accentueert je decolleté en omdat je deze jurk knoopt in je taille, lijkt je buikje meteen kleiner. Niet twijfel, ga voor een wikkeljurk!

Tip 5: Donkere kleding

Het is misschien een cliché, maar het blijft wel een goede. Donkere kleding trekt minder de aandacht. Combineer bijvoorbeeld een donkere top met een blazer in een levendige kleur. En niemand die nog naar dat buikje kijkt.