Zit jouw lief niet te wachten op een boeketje rozen op Valentijnsdag? Heb je een echte fashion chick aan de haak geslagen? Dan scoor je met een knap mode-item of juweel als valentijnscadeau aardig wat punten. Wij vertellen hoe je dat aanpakt en zorgen voor inspiratie. 

door: Mandy Kourkouliotis

Tip 1: diamonds are still a girl’s best friend
Het klinkt cliché, maar de liefde verzegelen met een ring is heerlijk melig. Toch zullen niet veel vrouwen weigeren voor een attente reminder aan hun vinger. Van veel bling bling tot ultra minimalistisch: een ring is altijd een schoon ding!

Ring: adviesprijs: 325 euro, supermomantwerp.com

Tip 2: een tikkeltje pikant
Dure etentjes en leuke uitstapjes kunnen we dit jaar vergeten met valentijn. Waar je als partner wél aan kunt denken, is een setje lingerie. Niets zo sexy als een partner die je wil behagen met een stijlvolle two piece. Met een print of gewaagde cut-out, of duizelingwekkend kantwerk… Lingerie is altijd een winner!

Lingeriesetje: adviesprijzen: 51 euro (slip) en 84 euro (bh), chantelle.com

Tip 3: Netflix & chill
Valentijn in je bubbel vieren? Dat kan evengoed romantisch zijn. Een filmpje, wat brandende kaarsen, een portie hapjes… Verras je partner naast die kleine attenties met een homewear outfit waar ze die avond en veel langer nog van kan genieten. Thuiskomen na een drukke dag en duiken in de meest comfortabele kleding… Een subliem gevoel!

Cardigan: adviesprijs: 449 euro, estricotsdo.be