We gaan weer frissere en regenachtige tijden tegemoet en daar hoort niets minder dan een stijlvolle herfstjas bij. Dit najaar focussen de trends op de taille, de kleur en de textuur. We zien ultravrouwelijke en zachte designs, afgewisseld met opvallende vormen en tinten.

Het houthakkershemd

Stoer en sexy: deze korte vest combineer je perfect met een leuke jeans, een paar chelsea boots en – voor wie durft – een gewaagde hoed.

LolaLiza

Lola Liza, Adviesprijs: 49,99 euro, lolaliza.com 

De oversized blazer

Nette mensen blijven net, ook in het najaar! De blazer blijft scoren, in minimalistische kleuren en ruime fits. Gecombineerd met een stel ultravrouwelijke naaldhakken doe je hiermee menig hoofd omdraaien.

Terre Bleue

Terre Bleue, Adviesprijs: 229,90 euro, terrebleue.com

 

De klassieke trenchcoat

Het is een blijver, maar dit seizoen vind je hem ook terug met leuke prints en in opvallende kleuren zoals grasgroen of in een bijzondere afwerking zoals lakleer. Een trenchcoat is zonder meer een must-have in ieders kast!

mbyM

mbyM, Adviesprijs: 199,95 euro, mbym-shop.com

 

De aaibare teddy

Krijg je graag knuffels? Met deze jas scoor je er extra veel! Deze trend geeft je instant schattigheid en is erg veelzijdig. Je combineert de teddyjas zowel met een monochrome outfit (bijvoorbeeld all white/black) als met een romantische maxi-dress in een herfstige print.

Caroline Biss

Caroline Biss, Adviesprijs: 340 euro, carolinebiss.com

Mandy Kourkouliotis