Stylingtips om te onthouden

De Indian summer breekt stilletjes door en ze is best verwarrend. Wel of niet een trui dragen, lange broek of jurk, en is het al te vroeg voor die prachtige mantel? Het antwoord is simpel: be prepared. Volg hier onze tips om de nazomer in stijl in te zetten!

Werk met laagjes:
Knitwork + midi jurken = een gouden combinatie voor de nazomer. ’s Ochtends kan het best koud zijn, maar tegen de middag zweet je je te pletter? Ons advies: werk in laagjes. Draag items die je doorheen de dag -wanneer het kwik onverwacht stijgt- kan weghalen. Bijvoorbeeld hippe statement sokjes in je pumps of open sandaal, of een T-shirt onder een slip dress met fijne bandjes. Of kies een elegante midi dress uit en werk af met laarsjes en een wollige trui voor een glamoureuze boho toets.

Flared met flair:
Eén item bij uitstek voor de nazomer: flared pants, ook wel de palazzobroek genoemd. Combineerbaar met een zomers, los bovenstukje, maar evengoed met een herfstige trui. Wil je het goede nieuws weten? Je zomerbuikje verstop je het best met dit model! Ook een winner om ongewenste vetrolletjes te verbergen: de pencil skirt met hoge taille of de jumpsuit. Vaarwel buikje, welkom curves.

Extra spice met accessoires:
Werk je outfit tenslotte af met tussenseizoenaccessoires. Die hoed die al een heel jaar in je kast ligt of die je al enige tijd in het vizier hebt in je favoriete modeboetiek. Nu is het moment aangebroken voor dit item! Ook trending dit najaar: de sleek chain necklace. Verder is er altijd een reden om een knappe handtas, voor privé of professionele doeleinden, in huis te halen. Zeg tegen je partner dat wij het gezegd hebben!

Jurk, & Other Stories adviesprijs: 99 euro www.stories.com

Trui, Samsoe & Samsoe adviesprijs: 139 euro www.samsoe.com

Schoenen met hak, What For adviesprijs: 175 euro www.whatfor.com

Uit de collectie van Gigue

Mandy Kourkouliotis