Parapluutje, parasolletje

In september hebben we af en toe het geluk om nog eens de parasol open te plooien. Maar het kan net zo goed pijpenstelen regenen. Deze celebs zijn op alle weer voorbereid.

“Ik had zo’n schattige regenjas, dus ik moest op zoek naar wat regen”, schreef Anna Kendrick (33) bij deze foto. De actrice is vanaf volgende week te zien aan de zijde van Blake Lively in ‘A Simple Favor’.

Elizabeth Banks (44) zocht wat afleiding in de Turkse straten tijdens de opnames van ‘Charlie’s Angels’. Banks heeft meegeschreven aan het script, regisseert en speelt de rol van Bosley in de reboot die rekent op Kristen, Naomi en Ella als Angels.

“Sommige mensen wandelen in de regen en anderen worden nat.” Van dat laatste zal Luke Evans (39) geen last hebben. De acteur was in Italië voor de opnames van ‘Murder Mystery’, een nieuwe komedie voor Netflix met Jennifer Aniston en Adam Sandler.

“Het was ‘neem je dochter mee naar het werk’-dag op de set van ‘After The Wedding’”, aldus actrice Julianne Moore (57) die kon genieten van wat schaduw dankzij de vakantiejob van dochter Liv (16).

Nele Coune