Panna cotta van honing met vijgen

Ingrediënten:
4 dl room
1,5 gelatineblad (2g/blaadje)
2 el honing
4 vijgen
2 kl bruine suiker

Bereiding:

Breng de room aan de kook samen met de honing. Week de gelatine in koud water, knijp uit en los op in de room. Giet de panna cotta in potjes en laat opstijven in de koelkast. Verwarm de oven op 180°C. Snij de vijgen kruislings in en leg ze op bakpapier. Bestrooi met de suiker en bak ze 10 minuten in de oven. Laat afkoelen. Serveer de panna cotta met de vijgen en eventueel een beetje extra honing.

i.s.m. Lekker van bij ons

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."
Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close