Pad Thai met varkensvlees

Voor 4 personen:

• 600 g varkensvlees, in reepjes

• ¼ Chinese kool, in repen

• 100 g sojascheuten

• 3 lente-uitjes, in ringen

• 2 eieren

• 100 g rijstnoedels

• 1 el arachideolie

• 2 knoflooktenen, fijngesneden

• 1 chilipeper, in ringen

• 1 stengel citroengras, doormidden gesneden

• 2 el vissaus of sojasaus

• 1 el rietsuiker

Garnituur:

• sap van ½ limoen

• 2 el ongezouten pindanoten, grofgehakt

• enkele takjes verse koriander

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet opzij.

Verwarm de olie in een wok en schroei het vlees aan. Doe de knoflook, de chilipeper en het citroengras erbij. Breek de eieren rechtstreeks in de wok en voeg de vissaus en de suiker toe. Roer goed terwijl het ei stolt. Voeg de Chinese kool en sojascheuten toe en roerbak kort. Doe de noedels en de lente-ui erbij.

Werk af met limoensap, pindanoten en verse koriander.

I.s.m. Lekker van bij ons

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."
Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close