Origineel aperitiefhapje

Aperitiefhapje voor 4 personen:
4 middelgrote aardappelen
2 schijven kaas (dik gesneden)
2 schijven gekookte beenham (dik gesneden)

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de aardappelen, kaas en ham in dunne vierkantjes.
Prik de vierkantjes één voor één op een satéstokje.
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg er de satéstokjes op.
Bak gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven.
Serveer meteen.

i.s.m. Lekker van bij ons

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."<br> Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close