Elke Clijsters is tegenwoordig op televisie te volgen in haar zoektocht naar de perfect man. In het programma The Bachelorette (Play 4) proberen vijftien mannen een zo goed mogelijke indruk op haar te maken. Maar ook Elke laat zich geregeld van haar mooiste kant zien. Op een romantische date wil je er natuurlijk stralend uitzien. Hier geeft Elke antwoord op een aantal modevragen.

Wat is je duurste aankoop in je kleerkast?

Elke: “Een jurk van Dior. Ik denk dat het slim is om hier geen prijs te noemen. (lacht) Het was zeker geen impulsaankoop, want dan geef ik nooit zoveel geld uit. Ik had toen een outfit nodig voor een evenement en heb zeer lang over die aankoop nagedacht vooraleer de jurk te kopen.”

Welke kleuren dragen je voorkeur weg?

“Dat wisselt met de seizoenen en met mijn humeur. Ik ben wel iemand die vaak voor kleur kiest en zeker niet eensluidend zwart zal dragen.”

Welke kledingitem zou je nooit kopen?

“Crocs! Mijn kinderen hebben ooit een paar gehad.  Voor hen vond ik dat nog schattig. Ik geloof zelfs dat Brad Pitt ze draagt. Maar zulke rubberen dingen aan mijn eigen voeten? Nee, bedankt.”

Wat is je grootste modeblunder?

“Ik draag nog altijd graag Uggs. Maar is dat een echte blunder? Ik weet dat veel mensen ze lelijk vinden, maar ik kan er geen afstand van doen.”