Mannentrends top 3

Of manlief nu al dan niet graag voor de spiegel staat, comfortabele maar stijlvolle kleding blijft een universele wens bij het gros van de mannen. Kledingstukken die zowel draagbaar, stijlvol en gemakkelijk zijn… Dat is de magische succesformule voor een heerlijk geklede vent die zelfzeker in zijn vel zit. Jet selecteerde een aantal stukken die elke respectabele fashionisto in zijn garderobe moet hebben voor het einde van de zomer.

Trends top 3 voor hem:

1. Het casual pak
De absolute winner voor zorgeloze nazomeravonden? Een comfy, loose fit pak gecombineerd met een stel hippe sneakers.

2. De parka
De kids op je fiets naar de crèche of academie brengen én de omstaanders hun hoofden laten keren? Dat doe je best in een spraakmakende parka. Met of zonder ruitjes, met dit item haal je je innerlijke Jude Law naar boven… en die heeft al menig mensenhart doen smelten! Combineer met een marine trui en chelsea boots voor een op en top romantische look.

3. Het korte jasje
Nood aan instant sex appeal? Combineer een stoere broek met een korte jacket. Die kan van velours, leder of jeans zijn. Extreem hip? Een monochroom of colorblock variant. Werk deze look tenslotte af met een coole muts. What a teddy/daddy.

as, Le Mont St Michel adviesprijs: 260 euro, www.lemontsaintmichel.com

Collectie Selected, blazer, adviesprijs: 129,99 euro, www.selected.com

Jas, Samsoe & Samsoe, adviesprijs: 469 euro, www.samsoe.com

Chelsea boots, Arket, adviesprijs: 150 euro, www.arket.com

T-shirt, WE Fashion, adviesprijs: 34 euro, www.wefashion.be

Mandy Kourkouliotis