Wat eten we vandaag? Het moet zo wat de meest gestelde vraag zijn. En vaak wordt het antwoord gevolgd door een kleine discussie want er is er altijd eentje die niet lust wat er op het menu staat. Herkenbaar? Dan moet je zeker eens kennis maken met Boef. De nieuwste foodboxen die 2 Limburgse mama’s onlangs lanceerden in onze provincie.

Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicolaï zijn de ondernemers achter het concept BOEF.

Hannelore: “We hebben beiden een jong gezin, een drukke job en dus weinig tijd. Eten maken kost veel tijd en afhaal is niet altijd even gezond. Ik miste een concept waarbij je gewoon lekker, evenwichtig eten op tafel kan toveren, zonder een enorme berg werk te verzetten.”

Hannah: “Ik herkende Hannelore haar dagelijkse ratrace, zoals veel jonge mama’s. Het huidige thuisleveringsaanbod mist bovendien wat lekker en kwalitatief fruit. Thuis zijn we enorme fruitliefhebbers, maar er was vaak weinig fruit in huis omdat het me aan tijd ontbrak om vaak naar de winkel te gaan. Ik droomde ervan om wekelijks een heerlijk assortiment fruit voor de deur te zien, topkwaliteit en volgens de seizoenen.”

Hannelore: “We willen voor veel Limburgse gezinnen een menu aanbieden dat op een laagdrempelige manier kan besteld worden. Geen ingewikkelde schotels, maar herkenbare klassiekers en seizoengebonden ontdekkingen. Lekker, gezond en door het aanbieden van extra fruitboxen ook boordevol vitaminen.”

Hannelore en Hannah staken dus de koppen bij elkaar om te bedenken hoe ze dat zouden kunnen aanbieden in hun regio. En dat werd dan BOEF.

Initieel zijn de leveringen beperkt tot Zuid-Limburg. “We zien wel tot waar we geraken, we willen op een duurzame organische manier groeien.”

BOEF wil even de alledaagse ratrace ‘on hold’ zetten. “Wij stelen letterlijk jouw kooktijd, zodat je van het avondeten of de leuke fruittussendoortjes weer gezellige gezinsmomenten kan maken. En er is ook aan een kindermenu gedacht voor de kleine boefjes!”

Meer info: www.boefbox.be