Lang en gelukkig getrouwd in Hollywood

Het huwelijk tussen Tom Hanks (60) en Rita Wilson (59) is één van de uitzonderingen in Hollywood. Het houdt al 28 jaar stand. “Ik denk dat het in elke business moeilijk is om getrouwd te blijven, maar als je met de juiste persoon trouwt, kan het lukken”, onthulde Tom Hanks. Tom ontmoette Rita op de hogeschool, maar de twee vielen pas voor elkaar op de set van ‘Volunteers’. Ze hebben samen twee zonen.

Kelly Preston (54) gaf toe dat het geheim van haar huwelijk met John Travolta (62) huwelijkstherapie is. Daardoor zijn ze al 25 jaar getrouwd. Hun liefde ontstond op de filmset, meer bepaald die van de komedie ‘The Experts’. John en Kelly kregen drie kinderen, maar hun oudste zoon overleed in 2009.

Denzel Washington (62) leerde zijn vrouw Pauletta Pearson (66) kennen tijdens zijn eerste acteerjob, de televisiefilm ‘Wilma’. Het koppel is 33 jaar getrouwd en heeft vier kinderen. In 1995 hernieuwden ze hun huwelijksgeloften. “Een huwelijk is meer dan enkel de huwelijksreis, dat blijft niet duren. Je moet eraan werken”, aldus de ‘Fences’-acteur.

Dit jaar vieren Will Smith (48) en zijn vrouw Jada Pinkett (45) hun twintigste huwelijksverjaardag. De ouders van Willow en Jaden zagen elkaar voor het eerst op de set van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Jada deed er in 1994 auditie voor de rol van het liefje van Will, maar werd afgewezen omdat ze volgens de producers te klein was. Jada en Will werden wel vrienden en begonnen een jaar later te daten. “Ik zou mijn carrière weggooien voor ik ze mijn huwelijk laat vernielen”, zei Jada over haar Hollywoodhuwelijk.

Tom Hanks (60) en Rita Wilson (59)

Will Smith (48) en zijn vrouw Jada Pinkett (45)

John Travolta (62) en Kelly Preston (54)

Denzel Washington (62) en zijn vrouw Pauletta Pearson (66)

Nele Coune