Kapster krijgt Voor en Na

Deze keer zit kapster Arlette (54) in de stoel van onze Voor en na-kapper Gert.

Arlette: ““Ik heb mijn haar nog nooit laten kleuren en wil dat ook zo houden. Dat was de enige richtlijn waarmee de kapper rekening moest houden. Als kapster ben ik natuurlijk kritisch over mijn kapsel, maar ik ben oprecht tevreden. Mijn nieuwe kapsel is mooi, vlot en past helemaal bij wie ik ben.”

Kapper Gert: “Arlette heeft gezond en goed haar. Deze zomer zijn krullen erg trendy. Arlette kreeg een papillot-permanent die beweging in haar kapsel bracht. Verder heb ik het haar opgeknipt zonder te veel lengte weg te nemen.”

Voor

Na

Zenn Hairdresser (kapsel), Blush Academy (make-up), Karel Hemerijckx (foto’s)

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."<br> Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close