Idolen verrassen fans

De verrassing is groot als deze sueprfans plots oog in oog staan met hun idool.

Robert Downey Jr en Chris Evans: De 18-jarige Ryan Wilcox kreeg maar liefst twee Avengers op bezoek. Robert ‘Iron Man’ Downey Jr. (51) en Chris Evans (35) die Captain America speelt, bezochten de tiener die al voor de tweede keer tegen leukemie strijdt. Gwyneth Paltrow, die de rol van Pepper Pots vertolkt in ‘The Avengers’, regelde de ontmoeting en was zelf ook van de partij.

Wie denkt dat enkel tienermeisjes fan zijn van Taylor Swift (27) heeft het grondig mis. De 96-jarige Cyrus Porter was door het dolle heen toen de popprinses hem een bezoekje bracht op de dag na Kerstmis. Swift trakteerde Porter en zestig familieleden op een optreden van ‘Shake It Of’. Enkele weken geleden vertelde Porter in een televisieprogramma dat hij al naar verschillende optredens geweest was van Swift en dat hij daardoor een hechtere band heeft met zijn meer dan twintig kleinkinderen.

Stel je voor dat je net een nummer van je grote heldin Selena Gomez (24) aan het inzingen bent als Gomez zelf plots je slaapkamer komt binnengestapt. Het overkwam de Australische Sophie Saunders. Het radiostation waarvoor de fan het nummer inzong, werkte samen met Gomez om Saunders te verrassen. Het feit dat superfan Saunders  een actie op poten had gezet om Gomez ook in Australië te laten optreden, kon de superster wel appreciëren.

Justin Bieber (22) kon wel oordopjes gebruiken toen hij voor The Ellen DeGeneres Show enkele van zijn superfans verraste. De meisjes moesten voor de camera uitleggen waarom ze zo zot zijn van de ‘Let Me Love You’-zanger toen hij iets later achter hen opdook. Naast een ontmoeting met hun idool kregen ze ook een VIP-ticket voor zijn tournee.

Robert Downey Jr en Chris Evans

Selena Gomez

Taylor Swift

Justin Bieber

Nele Coune