Klik hier, scan en ontdek meer

De nieuwe trendkleuren van dit voorjaar? Dat zijn zonder twijfel de aardse tonen. Zacht, warm en klassevol. Maar hoe draag en combineer je aardse tonen? Wij zorgen voor inspiratie.

Beige

Beige is net als zwart en wit een kleur die overal bij past: bij lichte, donkere, felle kleuren. Je kunt het zo gek of neutraal maken als je zelf wil. Beige straalt rust uit en is geschikt voor elke gelegenheid. Een beige top is goed te combineren met een lichte jeans of juist een zwarte pantalon. Een paar pumps eronder zorgt voor een vrouwelijke touch. Beige combineer je met heel wat pasteltinten zoals trendy lila. Maar ook: blauw, kaki, zwart,

Rokje, Twinset Milano, 118 euro, twinset.com

Bruin

Bruin is de minst populaire onder de aardetinten. Moeilijk te begrijpen als je weet dat bruin zekerheid en energie uitstraalt; echt een kleur voor ondernemende types. Plus: bruin is een kleur die vrijwel iedereen flatteert. Bruin combineer je deze lente met geel voor een look die doet denken aan de seventies.

Jurk, Mango, 49,99 euro

Nude

Veel mensen verwarren nude met beige. Toch zijn beide kleuren verschillend. Nude is de kleur die het meest in de buurt komt van je huidskleur – en dat is voor iedereen anders. Nude is safe en vrij makkelijk te combineren. Kijk goed wat er bij jouw huidskleur past. Een nude kledingstuk dat net iets lichter is dan je eigen huidskleur is vaak het mooist. Combineer nude met felle kleuren zoals rode.

Terracotta
Terracotta doet wonderen voor de bleekscheten onder ons. Het is geen bruin, geen roze, maar een zachte, vrouwelijke kleur die perfect matcht met jeans, wit, grijs en de aardetinten beige en nude. Kortom, waar wacht je nog op?