De zachtere temperaturen die er nu echt wel stilaan aankomen, brengen ook zachte modetinten met zich mee. En dat echt iedereen past in een outfit in cosy kleuren, daar moet je niet aan twijfelen. Wij tonen hier hoe je die zachte tinten integreert in je outfit.

Beige en wit

Dé perfecte combinatie voor het zomerseizoen. Beige en wit is een combinatie die ook heel wat mensen flatteert. Je doet er echt niks mis mee. Weet je ’s ochtends niet wat aantrekken met beige en wit moet je niet langer nadenken en weet je dat het helemaal goed komt met je outfit.

Beige en blauw

Nagenoeg elke blauwtint past bij beige of andere zachte tinten. De combinatie zorgt voor contrast in je outfit. Waarbij blauw het meeste de aandacht zal trekken.  Minder tevreden met je benen maar wél gelukkig met je bovenlichaam? Combineer dan een beige broek of rok met een helderblauwe top. Ook jeans vormt een perfecte combo met zachte tinten.

Beige en mintgroen of lila

Beige en mint is een topcombinatie die meteen de lente laat voelen in je outfit. Helemaal trendy wordt je outfit dankzij een combinatie van beige en lila. Fashionable en 100% lente. Wat wil je nog meer?