Getest: goodiebox!

Een postpakketje aankrijgen voelt toch altijd een beetje aan als kerstmis of je verjaardag. Niets leuker om je te laten verrassen want de inhoud van de Goodiebox blijft iedere maand geheim. Zelfs het mooie doosje kan je naderhand nog gebruiken om orde te scheppen in je badkamerlade! Dit kleine doosje gevuld met schoonheidsproducten zorgt ervoor dat je je even beauty-expert voelt in eigen badkamer.

Wat maakt Goodiebox zo geweldig?

Je krijgt dankzij Goodiebox de kans om beauty- en verzorgingsproducten te testen die je misschien niet zelf zou meenemen in de winkel. Aangezien het geen testers zijn, maar de echte full-size formaten kan je de producten ook écht goed uittesten.

De succesformule kwam overgewaaid van Denemarken en is Europa aan het veroveren. De beauty experts van Goodiebox stellen iedere maand met veel liefde de boxen samen en proberen deze telkens zo goed mogelijk af te stemmen op het seizoen en de behoefte van de leden.

Er bestaan ook cadeauformules waardoor je iemand anders plezier kan doen voor 3, 6 of 12 maanden. We like!

Marietje en Eveline testten voor ons de juni-box uit en kozen ieder hun favoriete item uit deze box.

Dé favoriet van Marietje:

The Ritual of Karma Foot Balm

"Door het vele lopen kunnen mijn voeten wel wat extra aandacht gebruiken. Deze balsem is duidelijk rijker dan een gewone lotion. Mijn voeten voelen verkoeld en superzacht aan. Een aanrader die ik vanaf nu toevoeg aan mijn dagelijkse beauty-ritueel!"

Dé favoriet van Eveline:

Kueshi Aloë Vera Gel

"Deze zalig zachte Aloë Vera Gel neem ik deze zomer overal met me mee. Over een multifunctioneel product gesproken. Ideaal voor droge plekjes, (Mij ellenbogen zijn terug zo zacht als die van een pasgeborene!) tegen de irritatie van insectenbeten en als aftersun. Tip: Leg hem in de koelkast voor extra verkoeling. Ik ben fan!"

Win een Goodiebox en overtuig jezelf!

Met de juni-box zijn we klaar om de zonnigste periode van het jaar tegemoet te gaan. Natuurlijk willen we dit met onze lieve lezers delen. Hou dus zeker de Jet instagram- en facebookpagina in de gaten want we mogen in samenwerking met Goodiebox maar liefst 3 Goodieboxen weggeven!

Meer info:

http://bit.ly/GB_jetmagazine

https://instagram.com/jetlimburg/

 

 

Sunny Side Up, de Goodiebox van de maand juni