Gerookte heilbot met aardappelvulling

Voorgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
4 grote aardappelen
8 plakken gerookte heilbot
1 sjalot
1 halve citroen
1 bussel verse bieslook
1 bussel verse pijpajuintjes
1 el verse peterselie
2 el mayonaise
150 ml Griekse yoghurt
peper
zout

Bereidingswijze
Schil de aardappelen, snijd in stukken en kook gedurende ongeveer 20 minuten gaar in gezouten water.
Laat even afkoelen. Snijd de aardappelen daarna in kleinere blokjes van ongeveer 1 cm.
Snipper de sjalot.
Hak de bieslook, peterselie en pijpajuintjes fijn.
Meng goed samen met de mayonaise, de Griekse yoghurt en aardappelen.
Kruid met peper en zout en voeg het sap van de halve citroen toe.
Rol de aardappelsalade in twee plakjes gerookte heilbot.

TIP: Je kan de aardappelsalade ook op voorhand maken en fris serveren met de heilbot.

i.s.m. Lekker van bij ons

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."
Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close