Gele paprikasoep met mascarpone

Ingrediënten voor 4 personen:

• 5 gele paprika’s

• 1,5 l water

• 1 grote ui

• 3 blokjes kippenbouillon

• 100 g mascarpone

• 4 eetlepels broodcroutons

• enkele blaadjes dragon

Bereiding: 

Verwijder de zaadlijsten met de pitjes uit de paprika’s en snijd ze in grove stukken.

Hou ¼ paprika apart (in kleine blokjes).

Versnipper de ui en stoof deze groenten even in wat margarine.

Voeg de kippenbouillon toe en laat 30 minuten koken.

Mix de soep. Voeg de mascarpone toe en meng goed.

Kruid naar smaak met peper en zout.

Werk de soep af met croutons, dragon en de apart gehouden stukjes knapperige paprika.

 

 

I.s.m. Lekker van bij ons

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."
Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close