Klik hier, scan en ontdek meer

Je huis wordt pas een echte thuis als je er een persoonlijke touch aan geeft. Met foto’s bijvoorbeeld. Of het nu portretten van jezelf of van je familie zijn of mooie vakantiekiekjes, ze brengen instant gezelligheid én een verhaal. Maar hoe integreer je deze foto’s op een stijlvolle manier?

Eyecatcher

Foto’s zijn meestal herinneringen die je wilt vasthouden én tonen! Mooie, bijzondere momenten zijn dan ook uitermate geschikt als eyecatcher in je interieur. Denk aan een huwelijksfoto, een foto van je kinderen of van die ene speciale vakantie afgedrukt op een groot canvas.

Zoals in een atelier

Foto’s hoeven niet altijd aan de muur te hangen. Je kunt ze net zo goed op de grond tegen de wand plaatsen voor een nonchalante, eigenzinnige look. De voordelen? Geen gaten in de muren én je kunt foto’s gemakkelijk wisselen.

Creatieve fotowand

Heb je een grote, lege muur in je gang of woonruimte? Maak dan een statement door je muur vol te hangen met foto’s, liefst in verschillende formaten en kaders. Wissel ook af met hier en daar een fijne (pen)tekening, een quote of een kunstwerk voor een artistiek accent.

Tip: teken op voorhand uit hoe je collage eruit zal zien of leg je foto’s alvast in de juiste vorm op de vloer.

Foto-wasdraad

Op een kinderkamer kan het leuk zijn om mooie communie- of verjaardagsherinneringen aan een draad met miniwasknijpers te hangen. Bevestig eerst de draad aan de wand en voeg daarna veel foto’s toe in verschillende formaten.Foto interieur wasdraad

Netjes op een rij

Bevestig een wandplankje aan de muur en plaats fotokaders netjes naast elkaar. Doorbreek af en toe met een plantje, een boek of andere accessoires.

Foto interieur wandplank

Isabelle Ignoul