Ine Brands (37) woont in Hasselt. Ze startte zes jaar geleden Studio Lala, haar eigen bedrijfje onder het motto ‘feest je leven.’ Hier kan je terecht voor advies, producten én workshops om al die mooie levensmomenten letterlijk te versieren en er een memorabel feest van te maken. Lees hier wat Ine haar favoriete adresjes zijn in Limburg. (foto: Charlotte Peeters)

https://www.studiolala.be/

Papa’s keuken

Ine Brands: “Ik experimenteer en ontdek wel graag op culinair vlak, dus het is moeilijk om één favoriet adresje uit te kiezen. Osteria Moretti in Hasselt is voor mij alvast een echte smaaktopper. Maar de kookkunsten van mijn papa staan toch echt wel op nummer 1!”

https://www.osteriamoretti.be/

Familiemens

Ine: “Als echt familiemens hou ik van gezellig tafelen en samenzijn met mijn gezin, familie of vrienden. Ronduit zalig is dat!”

Relaxen in alle rust

Ine: “Met kleine kindjes ontspan ik eigenlijk te weinig. Maar onlangs ging ik naar Elaisa in Maasmechelen en dat was echt top. Alleen al van het uitzicht daar kwam ik tot rust.”

 https://www.elaisawellness.com/

Deco-shoppen

Ine: “Decoratiewinkels trekken altijd meer mijn aandacht dan kledingwinkels. Zaken die de twee combineren vind ik heel fijn: Juttu of Sissy-Boy bijvoorbeeld. Verder probeer ik lokaal te winkelen, zoals bij Kollekt in Leopoldsburg. En voor mij hoort bij shoppen ook … koffie én iets zoets. The Bakery in Maasmechelen met hun leuke koffiebar Two Oh Five is heaven on earth.

https://www.kollekt.be/

https://panerex.com/

100% spanofiel

Ine: “Mijn man en ik zijn beiden spanofiel en bezoeken supergraag onze vrienden daar. Als zij je dan onderdompelen in hun cultuur … héérlijk genieten met àl je zintuigen!”