Jet van 3 mei kreeg een wel heel erg feestelijke uitstraling. Dat had natuurlijk alles te maken met ons jubileumnummer naar aanleiding van 50 jaar Jet. Een gouden cover moest deze bijzondere verjaardag extra in de verf zetten. Hier lees en zie je hoe de feestcover tot stand kwam.

Het team: 

Deze cover kwam tot stand dankzij het talent van verschillende mensen:

Fotografie: Anja Blevi

Styling: Liesbeth Verlinden

Make-up en haar: Bo Tijskens

Model: Evelyne Vaneetvelde (The Agent Models)

Productie: Kathleen Snoeckx

Het bijzondere verhaal achter de outfit:

Styliste Liesbeth Verlinden kreeg de opdracht om een selectie van de mooiste glitterjurken samen te stellen voor deze covershoot. Dat deed ze ook. Maar ’s ochtends, op weg naar de shoot, veranderden die plannen plots. Lieseth zag onderweg in een Opel-showroom een grote gouden strik in de etalage. Die bleek dienst te doen als feeststrik voor nieuwe auto’s. Styliste Liesbeth zag meteen mogelijkheden en mocht het grote gouden doek lenen. Ondanks alle fantastische feestjurken op het kledingrek, bleek het gouden doek de favoriete outfit te zijn. En zo komt het dat model Evelyne geen exclusieve jurk draagt maar gedrapeerd werd in een gouden doek.

De gouden make-up

Visagiste Bo Tijskens is naast visagiste ook juweelontwerpster. Het thema goud van deze shoot sprak haar dan ook meteen aan. Zo vulde Bo haar make-upkoffer met enkele blaadjes bladgoud. Die werden boven de ogen van model Evelyne aangebracht. Het moet niet altijd oogschaduw zijn, toch?

Het model: 

Op deze cover schittert Evelyne Vaneetvelde, 25 jaar uit Denderleeuw. Evelyne is professioneel model bij The Agent Models. Vroeger droomde ze van een job bij de politie. Daarom startte ze ook haar studie Criminologie. Die studie werd on hold gezet om voltijds professioneel model te zijn.

Het resultaat: