Morgane (25) is oprichtster van het plantbased food en lifestyle platform “Humbly By Morgane”. Op haar site en instagram deelt ze voornamelijk recepten maar ook lifestyle artikels. Zoals tips voor het dekken van een mooie tafel of een inleiding tot intuïtief eten. Ze bracht ook het kookboek  “The Radiant Table” uit. Daarnaast organiseer Morgane catering en kookworkshops met plantbased food.

Waarom ben je gestart met deze job?

“Ik heb altijd een ontzettende passie gehad voor gezondheid en koken. Maar had nooit durven dromen dat ik beiden kon samenbrengen in mijn droomjob: het creëren van recepten, samenwerking met fantastische merken en het inspireren van een community om meer plantaardig te eten.”

Omschrijf jezelf in drie woorden?

“Gestructureerd, gepassioneerd en gedreven.”

Wat is jouw relaxritueel?

“Mijn ultieme relaxritueel is om na het eten een zachte pyjama aan te doen, een thee te maken met een stukje chocolade erbij en me te nestelen in de zetel onder een dekentje met een goed boek of een leuke serie.”

Jouw levensfilosofie?

“Know your worth and invest in yourself. Het kennen van je eigen sterktes en waarde is enorm belangrijk en zal je gidsen naar datgene dat je bestemd bent om te doen.”

Jouw favoriete quote?

“You only fail when you stop trying”. Fouten maken is menselijk en bovenal erg leerrijk.

Jouw favoriete drankje?

“Een cappuccino met Oatly havermelk.”

Jouw favoriete beautyproduct?

“De Vinoclean Hydraterende Lotion Tonic van Caudalie. Het is heerlijk zacht aan de huid, voelt heerlijk fris aan en is bovendien volledig cruelty free en vegan.”

Jouw verslaving?

“Chocolade, zeker en vast. Na mijn eten heb ik altijd een stukje donkere chocolade nodig.”

Jouw favoriete restaurant?

“Camino Antwerp: ze maken de beste rice bowl, noodles, eggplant en veel meer.”

Wat was jouw geluksmoment vandaag?

“Mijn geluksmoment was samen met mijn mama genieten van het zonnetje in haar tuin en even gezellig niks doen.”

Wat lees, kijk en luister je om gevoed te blijven?

“Ik ben momenteel “The Four Agreements” van Don Miguil Ruiz aan het lezen. Het is de ultieme gids voor zelfontwikkeling en persoonlijke vrijheid, en het leest erg gemakkelijk met veel “aha’ momentjes. Ik luister ook graag naar de podcast van Deliciously Ella, met erg interessante gesprekken over fysieke en mentale gezondheid. Verder kijk ik nu “The Bold Type”, een leuke luchtige feministische serie en die tegelijk belangrijke onderwerpen weet aan te kaarten.

Wat is typisch jou?

“24 op 7 opruimen. Ik krijg geen innerlijke rust als mijn omgeving slordig is :-)”

Wat zouden meer mensen moeten doen?

“Ik zou mensen alleen maar kunnen aanraden om beter te proberen begrijpen waar hun voeding vandaan komt en in welke omstandigheden het werd geproduceerd.”

Wat is favoriete kleding/juwelen merk?

“Mijn favoriete merk is Bernadette Antwerp: elegant, vrolijk en nonchalant.”