Katleen startte afgelopen maand haar eigen webshop van kwaliteitsvolle en unieke stoffen. Bij @destofschaar.be ligt de focus op duidelijk en toegankelijk (stoffen)advies en ‘snel vinden wat je zoekt’ 😀. Je kan er ook na afspraak de stoffen vrijblijvend bekijken (en voelen). Ben je in de buurt van Hasselt, dan is dit zeker een aanrader. Katleen staat je geduldig met raad en d(r)aad bij. Maak hier kennis met deze Eerste klas vrouw!

Wat is jouw relaxritueel?

Mindfulness

Jouw levensfilosofie?

Het is niet wat je doet, het is hoe je het doet. Het is niet wat je ziet, maar hoe je het bekijkt. Het is niet hoe je leven is, het is hoe jij het leeft.

Jouw favoriete quote?

Never underestimate the power of a woman with a sewing machine 😊

 Jouw favoriete drankje?

Cola zero (kleine verslaving)

Jouw favoriete verzorgingsproduct?

Bodylotion van Rituals, ochtend- en nachtcrème van KLAP

Jouw verslaving?

Stoffen en naaibenodigdheden kopen! (En kleding kopen)

Wat was jouw geluksmoment vandaag?

Mijn zoon Toon kwam me na school spontaan een knuffel geven omdat hij zag dat er vanavond spaghetti op het menu staat (wat wil een moeder nog meer dan lieve knuffels van haar kinderen!).

Wat ontspant je?

Dingen die je dichter bij jezelf brengen, gelukkig maken, al wandelend met mijn hond Rona genieten van de natuur. En natuurlijk ook naaien. Een dagje voor mij alleen zodat ik enkel met mijn naaiproject kan bezig zijn, daar droom ik van! Soms lukt dit gedurende enkele uurtjes, maar ik ben ook mama en word vaak onderbroken…

Wat is typisch jou?

Smartphone of autosleutels moeten zoeken, net voor ik vertrek. En dan alle huisgenoten mee in mijn zoektocht betrekken.

Wat zouden meer mensen moeten doen?

Anderen niet beoordelen op wat je ziet of hoort. Je kent ten slotte de hele situatie niet. Niet te vlug klaarstaan met oordelen en goede raad.

Wat is favoriete kledingmerk?

Stoffenmerk: See You at Six.

Kledingmerk: Nathalie Vleesschouwer