Men kan Gaëlle Six (32 jaar) gerust een vrouw met ondernemingszin noemen, nu ze in het nieuwe avontuur van revolutionaire huidverzorging is gestapt. Een sprong in het diepe? Absoluut maar het sterke geloof in de producten en de technologie achter het skincare label Zeitschild heeft haar geen seconde doen twijfelen. Gaëlle is vandaag de exclusieve verdeler van Zeitschild en vertegenwoordigt het merk in de medische wereld, gezondheids- en beautysector binnen België en Nederland.

Hoe omschrijf je jezelf?

Gaëlle: “Ik ben ongeduldig en zeer kritisch voor mezelf. Bij mij moet alles snel gaan maar tegelijk tot in de puntjes in orde. Niet altijd evident maar dat houdt me alert. Ik ben ook wel zorgzaam voor m’n medemensen. Het klinkt cliché maar ik word oprecht gelukkig van iemand anders gelukkig te maken.”

Wat heeft je er toe aangezet zelfstandige te worden?
“Al van kleinsaf had ik moeite met autoriteit en deed ik vaak het omgekeerde dan dat van mij werd gevraagd. Ik tast graag de grenzen af en ben enorm gesteld op mijn vrijheid. Regelmaat is ook niets voor mij want dan ga ik me vervelen, geef mij maar onmogelijke uitdagingen want als die achteraf toch mogelijk blijken is de voldoening extra groot. Mijn beide ouders waren ook zelfstandig, ik heb dan ook niets anders gezien dan keiharde werkers die tot het uiterste gaan.”

Wat is jouw levensfilosofie?
“Waar een wil is, is een weg. Het leven bestaat nu eenmaal uit ups en downs maar pak het probleem aan i.p.v. er te lang over te morren. Als je iets wil bereiken, pak het vast en ga ervoor.”

 Wat is jouw favoriete restaurant?
“Ik ga ontzettend graag uit eten en ken heel wat goede adresjes maar de Brabohoeve in Schilde is het complete plaatje: topkwaliteit in een prachtig kader.”

 

wat is typisch aan jou?

“Dingen in vraag stellen, soms wat te veel.”

Wat zouden meer mensen moeten doen?

“Relativeren.”