Toegegeven, we scrollen heel wat af om leuke deco-inspiratie te vinden
voor Kerstmis. Onze favoriet bij uitstek? Pinterest! We delen met plezier
ons ‘inspiratiebord’ met jou, om er een extra gezellige feestperiode van te maken.

Door: Isabelle Ignoul

 

Deense kerst
Dromen we niet allemaal van een kerst in het Hoge Noorden? Gelukkig kun je die Scandinavische gezelligheid ook gewoon in huis halen. De kerstcollectie van de Deense Anna en Clara van SØstrene Grene, wat zoveel betekent als zussen Grene, is om bij weg te dromen… maar dan met subtiele jingle bells op de achtergrond.
Sostrenegrene.com

Home is where the tree is
Een grote, traditionele kerstboom in huis, of ga je dit jaar eens voor een verrassend, maar even sfeervol alternatief? Deze kerstboompjes in verschillende vormen en maten aan de muur brengen een bijzondere kerstsfeer in huis.

Feest op het raam
Prachtige en kunstige raamtekeningen, je ziet ze tegenwoordig overal in de winkelstraten opduiken. Maar het kan ook… bij je thuis! En je kunt het makkelijk zelf.


Zo doe je dat!
Wat heb je nodig? Wet wipe raamtekenstiften of een waterproof variant als je op de buitenzijde wilt tekenen, sjablonen (bv. via edding.com) en materiaal om het raam te ontvetten.
1. Ontvet eerst je raam.
2. Plak vervolgens het sjabloon op de binnenkant en teken aan de buitenkant over met waterproof stiften. Ofwel plak je het op de buitenkant en teken je aan de binnenkant over.

Kaarsen met extra cachet
Niets zo sfeervol als brandende kaarsjes in huis. Ze maken het superknus en gezellig, toch? Saai, witte kaarsen geef je op deze manier makkelijk een extra leuke kersttoets. En je hebt er absoluut niet veel voor nodig.