Na een jaar in huis rondlopen met anti-slip sokken en slippers is het eindelijk uitkijken naar schoenen die betere tijden voorspellen. Maar welke schoentrends spelen dit voorjaar en zomer een hoofdrol? Wij geven een overzicht.

Fancy flip-flops:

Niet alleen op het strand 🏖️ kan je deze zomer flip-flops dragen. Door details zoals gespjes en kwaliteitsvol leder toe te voegen, kan je flip-flops nu ook als volwaardig schoeisel dragen.

Collectie Tamaris

 

Muiltjes: het is de elegante versie van de flip-flop. Met een mooi hakje, fancy kleurtjes en een gedetailleerde afwerking.

Collectie Unisa

 

Ballerina’s: al enkele seizoenen een blijvertje. Draag ze dit voorjaar in subtiele pasteltinten of net in opvallende kleuren als je de aandacht op je schoenen wil leggen.

Collectie Floris Van Bommel

 

Moccacins: als er één trend is die er dit voorjaar uitspringt dan zijn het wel de moccacins. Een klassieker die je dit voorjaar al perfect kan dragen. Wil je helemaal trendy zijn, draag ze dan met korte sokjes.👌

Collectie Fratelli Rossetti (o.a. te koop bij Schoenen Quetin in Hasselt)

 

Klompen: love it or hate it. ❤️ De seventies zijn terug met deze klompen. Je draagt ze onder een lange zomerjurk maar evengoed onder een jeans.

Collectie Unisa

Baby heels: deze schoenen met fijne hakjes zijn erg vrouwelijk en elegant. Baby heels zorgen voor een instant vrouwelijke toets. Zelfs onder een boyfriend jeans laten ze je er elegant bijlopen.

Collectie: Unisa

Sleehak: deze trend brengt ons terug naar de jaren ’90. Comfortabel om te dragen én je wint er meteen een paar centimeters lengte mee.📏

Collectie: Unisa