Ilse Biesemans komt uit Hasselt en is 45 jaar. Ilse is mama van Mathieu (16) en Juliette (14) en, samen met partner Alain Philippart zaakvoerder van Carmetum in Kermt en Maasmechelen. Zij deelt met ons haar favoriete adressen.

Lekker eten in Limburg

Ilse: “Ik hou van lekker eten. En dat kan echt van alles zijn. Van een smakelijk slaatje bij De Zwaan in Godsheide of Art Choc in Hasselt tot een gastronomisch menu bij La Butte aux Bois of Vivendum. Genieten doe ik altijd!”

 

Wandelen in de Herkenrodebossen

Ilse: “Helaas is mijn vrije tijd schaars, maar als het een keer kan, gaan we graag wandelen in de Herkenrodebossen. Het is vlakbij en supermooi. Elke keer sta ik versteld van hoeveel mooie plekjes we dicht bij huis hebben.”

Zenn in het zwembad

Ilse: “Na een drukke werkdag of op een vrije dag, én als het weer het toelaat, spring ik graag eens in het zwembad om helemaal tot rust te komen. Daarnaast trek ik ook graag de wandelschoenen aan om mijn hoofd leeg te maken.”

Op vakantie in Zuid-Afrika

Ilse: “Heel toevallig leerden we Zuid-Afrika kennen via vrienden, die er een paar jaar geleden naartoe verhuisd zijn. En het land heeft echt mijn hart gestolen, want het heeft zoveel te bieden: van de mooie natuur tot het lekkere eten. Zalig!”