Likken maar

Samuel L. Jackson: Terwijl zijn vrouw ging shoppen in Saint-Tropez genoot Samuel L. Jackson van een ijsje met een bolletje aardbeien- en vanilleijs. De acteur zal deze zomer nog iets dichter bij België in de buurt zijn, want hij gaat ‘The Hitman’s Bodyguard’ draaien in Amsterdam. Dan kan hij ook daar eens een ijsje gaan eten. Misschien een bolletje stroopwafelijs?

Hailey Baldwin: Model Hailey Baldwin was uitgenodigd voor de opening van een nieuwe Magnum Pop-up store in New York. Het voormalige liefje van Justin Bieber mocht er als eerste haar eigen Magnum samenstellen. De ‘Hailey Original’ bevat witte Belgische chocolade, zonnebloemzaadjes gehuld in chocolade en chocoladen koekjeskruimels.

Denise Richards: Denise Richards ging voor dubbele afkoeling in San Diego. De 44-jarige actrice smulde van een aardbeienijsje vanuit het zwembad. Denise volgt een strikt trainingsschema om er goed uit te blijven zien en dan kan er wel eens een ijsje vanaf.

Kylie Jenner: Kylie Jenner zal goed haar best moeten doen om deze ijscoupe naar binnen te spelen. De jongste uit de Kardashian-Jenner clan hield het vooral bij poseren tijdens de opening van het nieuwste restaurant van Sugar Factory in Miami, dat gespecialiseerd is in snoep en desserts.

Hailey Baldwin

Denise Richards

Kylie Jenner

Nele Coune