Gastenverblijf ‘Casa Três’ is gelegen in het stadje Vila Real de Santo Antonio, gelegen tussen de rivier Guadiana en de Atlantische oceaan. Dit statige huis -ooit een koopmanshuis- werd gerenoveerd tot een open en ruim verblijf, met een lichte binnenplaats met een oude citrusboom en een glinsterend buitenzwembad. Casa Três verwelkomt gasten in drie slaapkamers met ensuite badkamers en werd gerenoveerd door het bekroonde Portugese architectenbureau Atelier Rua met een zorgvuldig gecureerd interieur door de creatieve studio Studio Stories.

Vila Real de Santo Antonio, gelegen in het meest oostelijke puntje van de Algarve, met Spanje net aan de overkant van de rivier Guadiana, is een echt verborgen juweeltje. Het ligt aan de oevers van de rivier Guadiana die Portugal van Spanje scheidt en uitmondt in de Atlantische Oceaan. Midden in het historische, autovrije centrum en met een charmante jachthaven in de verte, staat Casa Três. Dit statige huis, ooit een koopmanshuis, is gerenoveerd tot een warme en ruime vakantiewoning.

Bij binnenkomst in Casa Três word je verwelkomd door de luchtige en lichte binnenplaats, waar de oude citrusboom en het glinsterende buitenzwembad je doen vergeten dat je je in het stadscentrum bevindt. Rondom deze schaduwrijke oase liggen drie grote slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een zithoek. De meerdere dakterrassen, verwarmd door de middagzon, zijn perfect voor late diners of een vroeg ontbijt.

Op de benedenverdieping kunnen gasten tot rust komen in de ruime en sfeervolle woonkamer en keuken, gesierd door een gewelfd plafond en voorzien van vier openslaande deuren die in directe verbinding staan met de patio aan de achterzijde.

De gekozen afwerkingsmaterialen componeren en complementeren de ruimtelijkheid van de ruimten, in hun tinten en plasticiteit. De vloeren, aanrechten en gootstenen in terrazzo en het cementmozaïek aanwezig in alle sanitaire ruimtes, beide in grijs. Alle houtwerk in donker gelakt hout.

 

 

 

Casa Três verwelkomt tot 6 personen vanaf 1200 euro/week

Meer info: The Addresses, welcome to our Portugal.