Vergeet de skinny broeken. Dit najaar duiken overal de wijde broeken op. En het lijkt erop dat deze trend nog niet onmiddellijk zal verdwijnen. Moet je nog even wennen aan de brede broeken? Dan geven wij je hier een duwtje in de rug met een aantal stylingtips. 

Prints zijn toegelaten

Wijde broeken met prints zijn geweldig, maar misschien wel ietwat lastig te combineren. De sleutel is om de rest van je outfit rustig te houden. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk voor een broek met print gaan terwijl je alleen een wit of zwart shirtje draagt.

Combineer je broek met een wijde (crop) top.
Ga voor een iets kortere top, shirt of trui dan normaal en je creëert een prachtig sterk silhouet!

Stop je shirt in de broek

Op deze manier kun je zelfs een zandloperfiguur faken als je het niet van nature hebt. Je kunt je top, shirt of blouse helemaal strak tussen je broek wurmen, maar ook juist het onderste gedeelte een beetje losjes houden en over de rand heen laten vallen.

Maak jezelf optisch langer

Is je wijde broek bijvoorbeeld wit? Combineer dit met een top in eenzelfde kleur wit! Broek en top in eenzelfde kleur is niet alleen simpel en makkelijk , maar ook nog eens een manier om langer te lijken.

Rol’m op

Wil je eens iets anders met je wijde broek? Rol ‘m op! Combineer de broek dan wel met een stel fijne hakken of stylish loafers.

Draag hakken

Draag je broek met hakken! Door de hak komt de broek allereerst niet op de grond. Daarnaast maken hakken de broek nog veel vrouwelijker.