Klik hier, scan en ontdek meer

Sun is out and so are we! En die frisse lentestart zetten we graag extra in de verf met de mooiste make-uptrends. Wij tonen vier make-uptrends die je zonder veel moeite introduceert in je badkamer. En we voegen er meteen een aantal beautyproducten aan toe die het uitproberen waard zijn. 

1.Lippen die schitteren

To mask or not to mask: het is zelfs geen vraag meer. Maar zodra we de gelegenheid krijgen om ons mondmasker thuis te laten, kun je ervan op aan dat we onze lippen voor zich laten spreken! Deze lente gaan we stralend tegemoet met kleur én glans. Mooi meegenomen: die glans doet je lippen gelijk ook wat groter lijken en zorgt ervoor dat je er fris en monter uitziet. Zie je het helemaal groots, dan kun je je lippen optisch nog wat vergroten door ze subtiel te omlijnen met een lippotlood in een tint die net ietsjes donkerder is dan je lipstick of gloss.

De L’Oréal Paris Color Riche Plump & Shine Lipsticks zijn beschikbaar bij Di aan 13,99€

2. Ogen die spreken

Kwestie van de toekomst rooskleurig in te zien: dit jaar gaan we voor een kleurrijke blik op de lente! Je ogen mogen de show stelen (mondmasker of niet!) met een streepje welgekozen kleur. Verruim je blik met een mascara die je wimpers accentueert en houd alle blikken vast met een in het oog springende oogschaduw of eyeliner. In een ogenblik all eyes on you? Yes please!

De L’Oréal Paris Lash Paradise mascara is overal beschikbaarbaar aan 15,49€

3. Egale en beschermde huid

Comfort was key de laatste wintermaanden: van een comfy outfit tijdens onze home office werkuren tot een ‘bare skin’ look. Die natuurlijke look houden we dan ook nog graag even vast, zowel qua uitzicht als comfort. Deze lente staat in het teken van een egale, glowy teint die het perfecte canvas is voor een meer uitgesproken kleurtje op onze lippen of ogen. Compromisloos in alle opzichten, want met krachtige multitaskers die je huid niet alleen een egale teint bezorgen maar haar ook beschermen tegen de zon en/of hydrateren, hoef je geen keuzes te maken (en bespaar je weer wat tijd in de badkamer!).

De Dream BB Cream van Maybelline is overal beschikbaar aan € 9,99

4. Warme handen

Onze handen blijven deze lente nog even de rust op zoeken. Ga deze lente voor een ‘nude look’ op je nagels of kies voor warme, natuurlijke tint die de eerste zwoele zomeravonden al aankondigen en je laten dromen van een tropische vakantie naar een rustgevend kuuroord te midden van een woestijn. Onze favoriete kleuren voor deze zomer? Wat dacht je van zacht olijfgroen, een subtiel terracotta roze of een fijn gebroken witte tint op je nagels?

De essie limited edition lente 2021 collectie is beschikbaar bij Di (di.be) en Kruidvat vanaf eind maart voor €12,49.