Klik hier, scan en ontdek meer

Ja hoor, wij voelen de kerstkriebels al. En dit jaar misschien nog net iets meer dan andere jaren, dus die kerstboom kan niet vroeg genoeg van zolder. Om dat übergezellige ho-ho-ho-gevoel in huis te halen, zetten we dé kerstdecoratietrends voor dit jaar op een rijtje.

Trend 1: Zoals in Frozen

Natuurlijk maken we er een warme, gezellige kerst van, maar voor de kerstdecoratie mag je gerust je innerlijke sneeuwkoning(in) naar boven halen dit jaar. Ga voor koel en ijzig met vergrijsde tinten, een vleugje metallic, zachte pasteltinten en saliegroen.

Trend 2: Kerstlodge in de bergen

Geen berghut in de Alpen als locatie voor je kerstfeest dit jaar. Maar gelukkig kun je met de juiste decoratie die warme, cosy sfeer wel in huis halen. Warme kleuren én een flinke toets hout mogen daarbij zeker niet ontbreken. Denk aan houten kistjes voor je cadeautjes, boomstronkjes, dennenappels,…

 

Trend 3: Scandi sausje

Wit, groen, rood en zilver… de traditionele kerstkleuren zullen er nooit uit gaan. Beetje te klassiek? Of is die bombastische kerstversiering too much voor jou? Gooi er een Scandinavisch sausje over en het oogt meteen heel wat hipper. En dat betekent vooral: clean en licht. Rust primeert!

Extra tip

Met een kerstkrans kun je eindeloos variëren. Dit jaar opteren we voor een minimalistische versie met eucalyptus. Stijlvol, toch?