3 ultieme tips om te stralen tijdens de feesten

December is de maand van de feesten en van de talloze etentjes onder familie en vrienden. Maar hoe kleed je je stijlvol en toch comfortabel voor zo’n avond? Wij weten raad, met een summiere tafelstijlcode.

3 x stralen
Trek je stoute schoenen aan
Het is tijd om je statement shoes tevoorschijn te halen! Een avondje tafelen betekent weinig bewegen, dus ook de ideale gelegenheid om je – niet meest comfortabele stappers te dragen. Wij denken aan duizelingwekkende naaldhakken, nauw aansluitende puntschoenen of vlammende designs… Het zijn de feestdagen: alles kan, alles mag, opvallen moet!

Zet jezelf in de kijker
Niemand wil een muurbloempje zijn tijdens de feesten! Kies voor glanzende stoffen, klassevolle ontwerpen en gewaagde juwelen. Bij het uitkiezen van je feestoutfit ga je toch voor een ensemble die je gegarandeerd complimenten oplevert? Kijk naar je beste kant, oefen je feestfotopose en je grootste glimlach… De feestperiode is de mooiste én gelukkigste tijd van het jaar!

Denk aan details

Of je nu van simpel of ‘meer is meer’ houdt, het zit ‘em toch steeds in de details. Een subtiele boodschap op je shirt, een stel blinkers aan je oren of die leuke afwerking aan je schoenen… Jijzelf en anderen rondom je worden blij ervan.

Jurk, Samsoe & Samsoe adviesprijs: 319 euro www.samsoe.com

Blazer, Fabienne Chapot adviesprijs: 229,99 euro www.fabiennechapot.be

Jurk, Xandres adviesprijs: 219 euro www.xandres.com

Sandalen met hak ‘Gaelle’ Morobé Shoes prijs op aanvraag www.morobeshoes.com

Oorringen Diamanti Per Tutti adviesprijs: 160 euro www.diamantipertutti.com

Mandy Kourkouliotis