10 tips om thuis te doen

De komende weken aan huis gekluisterd? Bekijk het positief, want deze 10 dingen waar je anders geen tijd voor vindt, kan je nu op je to do lijstje zetten.

  1. Sporten: Denk niet te snel dat je thuis niet kan sporten. Integendeel! Zoek op Youtube instructiefilmpjes voor yoga, fitness- of buikspieroefeningen. Het aanbod is echt heel ruim. Rol die oefenmat dus maar uit of trek de tuin voor een sportsessie in openlucht.
  2. Aan de slag: Stel je dat ene klusje altijd maar weer uit? Nu is onvoldoende tijd geen excuse meer om minder leuke taakjes voor je uit te schuiven. De voldoening zal groot zijn als je garage eindelijk opgeruimd is of als het tuinhuis eindelijk een vers laagje verf heeft.
  3. Hobby: probeer een oude of gloednieuwe hobby uit. Altijd een indrukwekkende taart willen bakken? Of een eigen zomerjurkje willen naaien? Ga aan de slag en ontdek zo nieuwe talenten.
  4. Kids: eindelijk kan je aandacht meer naar de kinderen gaan. Probeer te genieten van elkaars gezelschap en zo jullie unieke band nog sterker te maken.
  5. Foto-albums: staan de vakantiefoto’s van vorige zomer nog steeds om je gsm. Maak er dan nu eindelijk een mooie album van.
  6. Make-over thuiswerkplek: geef je thuiswerkplek een make-over. Herschik de inrichting, zorg voor een nieuw likje verf en een paar frisgroene planten. Thuis werken was nog nooit zo aangenaam.
  7. Geniet in je eigen spa: richt je badkamer in als tijdelijk spa en geniet van een lange badsessie, een reinigend masker of een uitgebreide manicure.
  8. Administratie on point: werk je administratie bij en ruim alle onnodige documenten op. Ook een opruimactie in je mailbox zal voor voldoening zorgen.
  9. Schoonmaak: stel de lenteschoonmaak niet langer uit. Ruim winterkleding op, maak de tuinmeubelen schoon, geef je tuinmateriaal een poetsbeurt …
  10. Me time: Een hele dag bezig geweest met klussen? Geniet dan volop van me-time. Lees zo lang je wil of kijk zonder schroom alle afleveringen van jouw favoriete serie.

Bakken maar!

Weg met de stapels onverwerkte documenten