Ovenschotel met aardappeltjes, champignons, tomaten en chili

Voor 4 personen:

• 500 g vastkokende aardappelen

• 250 g champignons

• 2 grote rode uien

• 2 lange rode chilipepers

• 2 trostomaten

• 2 teentjes knoflook

• 1 tl komijn

• 1 takje tijm

• platte peterselie

• 5 g boter

• 1 dl groentebouillon

• peper en zout

Bereiding:

Was de aardappelen en gaar ze gedurende 5 minuten in de microgolfoven. Snijd de uien, chilipepers, champignons en tomaten in grove stukken.

Doe alles in een bakblik en doe er de aardappelen, in partjes gesneden, bij.

Plet de look en verdeel samen met de tijm en komijn over de bereiding. Kruid met peper en zout. Overgiet met de bouillon en voeg de boter toe.

Zet het bakblik in een voorverwarmde oven op 220°C. Bak gedurende 25 minuten. Roer regelmatig om. Serveer met een plukje platte peterselie.

Bereidingstip:

Een lepeltje zure room zorgt voor een heerlijk frisse toets.

I.s.m. Lekker van bij ons