Italiaanse wok met konijnenfilet

Aantal personen 4
Ingrediënten

  • 400 g konijnenfilets
  • 400 g zoete kerstomaten
  • 200 g ui
  • 1 teen knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 1 busseltje verse basilicum
  • 250 g mozzarella
  • een scheutje balsamico
  • scheutjes olijfolie
  • peper en zout
  • 500 g pappardelle (of tagliatelle)

Recept

Snijd de gepelde uien in fijne halve ringen.

Halveer de kerstomaatjes, kneus de lookteen en rits de blaadjes tijm los.

Snijd de konijnenfilets in hapklare blokjes.

Kook de pasta beetgaar in water met wat zout.

Verhit de wok op een stevig vuur. Voeg wat olie toe en bak de uien met de look en de blokjes konijnenfilet. 

Voeg de halve tomaatjes toe en de verse tijm. Wok alle ingrediënten nog een paar minuten en voeg de uitgelekte pasta toe. Werk af met een scheutje balsamico, wat olijfolie, peper en zout.

Meng en serveer de gewokte pasta met stukjes mozzarella en blaadjes basilicum.

I.s.m. Lekker van bij ons